Tips van onze GreenPan Specialist:
❕ Was de koekenpan af als deze is afgekoeld. Gebruik hier warm water voor met afwasmiddel. Zo blijft de keramische laag in topconditie.
❕ Gebruik geen schuurspons of schurende reinigingsmiddelen. Een zachte spons of doek is meer dan genoeg om de pan te reinigen.
❕ De koekenpan mag in de vaatwasser, maar afwassen met de hand zorgt voor het optimaal behouden van de keramische antikleeflaag.
GreenPan; Duurzaam & Milieuvriendelijk
GreenPan is het merk voor iedereen die écht gezond wil koken! Alle potten en pannen hebben een gezonde keramische Thermolon™ antikleeflaag. De antikleeflaag is gemaakt met natuurlijke grondstoffen, zoals zand en bevat géén PFAS. Iets wat de meeste merken van antikleefpannen wél nog steeds doen. Met de keramische antikleeflaag van GreenPan ben je dus zeker dat er geen toxische stoffen vrijkomen, zelfs als je graag kookt op hoge temperaturen.
Is de antikleeflaag van GreenPan volkomen veilig voor mijn gezondheid?
✅ Ja, GreenPan is hét gezonde keukenmerk bij uitstek! Ja, GreenPan is hét gezonde keukenmerk bij uitstek! De antikleeflaag van GreenPan bevat niet de schadelijke chemische stof PFAS en is gemaakt op basis van natuurlijke grondstoffen, zoals zand. Je bent dus zeker dat er geen schadelijke dampen vrijkomen, zelfs als je graag bakt op zeer hoge temperaturen. De antikleeflaag kan temperaturen aan tot 450°C en zal nooit afbladderen. Zo helpt GreenPan je veilig én gezond koken.
Zijn de pannen van GreenPan milieuvriendelijk?
✅ Absoluut! Alle GreenPan producten worden geproduceerd met respect voor het milieu. Het gebruik van natuurlijke grondstoffen speelt daarbij een belangrijke rol: geen schadelijke chemicaliën die terechtkomen in de natuur en in onze voedselketen. Bovendien wordt bij de productie van de Thermolon™ keramische antikleeflaag 60% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van traditionele antikleeflagen. Kies je voor GreenPan, dan maak je een bewuste keuze.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.