Waarom de GreenPan Essentials Keramische Pannenkoekenpan – Ø 24 cm – Inductie?
Gezond koken dankzij de keramische anti-aanbaklaag
Extra duurzaam bakoppervlak, bestand tegen metalen spatels
Energiebesparende bodem geschikt voor alle vuren, ook inductie
Ergonomische stay-cool handgrepen in bakeliet
Mag in de vaatwasser, maar reiniging met een zachte doek wordt aanbevolen
De GreenPan Essentials keramische pannenkoekenpan – Ø 24 cm – Inductie maakt pannenkoeken bakken makkelijk! Je hebt minder vetstof nodig dankzij de gezonde keramische anti-aanbaklaag en na gebruik is de pan snel weer schoon. De pan is geschikt voor alle vuren, ook inductie en mag in de vaatwasser voor extra gebruiksgemak.
Tips :
Zorg ervoor dat de pannenkoekenpan altijd geleidelijk opwarmt. Begin met een laag vuur en verhoog de temperatuur langzamerhand.
Laat de pannenkoekenpan volledig afkoelen voordat je ze schoonmaakt om te vermijden dat de pan kromtrekt.
De pannenkoekenpan mag in de vaatwasser, maar afwassen met de hand is aanbevolen voor een optimaal behoud van de keramische anti-aanbaklaag.
Gezonde keramische anti-aanbaklaag
De Thermolon™ keramische anti-aanbaklaag is gemaakt van natuurlijke materialen. De pan bevat niet de schadelijke stof PFAS. Zo ben je zeker dat je gezond en veilig kookt. De Thermolon™-laag kan bovendien temperaturen aan tot 450°C en zal niet afbladderen.
Over GreenPan
GreenPan ontwikkelde 11 jaar geleden als eerste potten en pannen met een gezonde keramische Thermolon™ anti-aanbaklaag. Die wordt gemaakt van natuurlijke materialen, zonder schadelijke stoffen. Bij oververhitting van je pan kunnen er dus geen toxische stoffen vrijkomen. Bovendien heb je in een GreenPan slechts 1 koffielepeltje vetstof nodig voor uitstekende bakresultaten!
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.