Duurzame Thermolon™ antikleeflaag
De Dagelijkse Kost pannen hebben een Thermolon™ anti-kleeflaag. Deze gepatenteerde keramische anti-aanbaklaag is gemaakt op basis van zand en zal nooit schadelijke stoffen of dampen vrijgeven, al raakt je pan per ongeluk oververhit. De coating geleidt de warmte snel en zorgt voor een perfect korstje op je vlees of vis.
De steelpan in gebruik
Deze steelpan is ideaal voor het koken van bijvoorbeeld eieren. Maar ook voor sauzen is dit pannetje meer dan geschikt. Door de schenktuiten aan beiden kanten kan je makkelijk schenken zonder te knoeien.
Tips van voor gebruik & schoonmaken
❕ Warmteinstellingen: Keramisch kookgerei verdeelt efficiënter de warmte. Voorverwarmen is niet nodig. Gebruik steeds een lage tot middelhoge temperatuur.
❕ Gebruik van vetstoffen: Verwarm de pan niet voor zonder vetstoffen. Voeg vetstoffen (boter/olie) toe aan de pan voordat je deze aanzet.
❕ Gebruik van keukengereedschap: Gebruik spatels gemaakt van plastic, silicone en hout om de levensduur van je product te verlengen.
❕ Schoonmaken en opruimen: Laat de pannen volledig afkoelen voor je het afwast. Anders is er kans op een thermische schok. Handwas wordt aanbevolen voor het behoud van de antikleefeigenschappen.
Jeroen Meus kiest keramisch voor zijn Dagelijkse Kost
Dagelijkse Kost is één van de bekendste kookprogramma’s met kok Jeroen Meus op de Belgische TV. Als voorstander van gezond én lekker koken, zijn deze pannen een perfecte aanvulling op jouw keukgerei. Duurzaam, energiebesparend én mooi.
Kiezen voor Dagelijkse Kost betekent:
✅ Koken met gezond kookgerei zonder schadelijke stoffen
✅ Perfecte bakresultaten
✅ Snel en gemakkelijk schoonmaken
✅ Exclusieve pannen om in de keuken én aan tafel mee uit te pakken
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.