Een keramische antikleefpan doet precies wat je ervan verwacht maar bevat niet de schadelijke stof PFAS. Een keramische laag wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen, zoals zand. Met een keramische antikleeflaag ben je zeker dat er geen toxische stoffen kunnen vrijkomen, zelfs als je graag kookt op hoge temperaturen. De antikleeflaag kan temperaturen aan tot 450°C. Beter voor je gezondheid én voor het milieu.
Deze 16 cm GreenChef Vintage Steelpan is geschikt voor het verwarmen van kleinere hoeveelheden saus of voor het koken van een paar eieren.
Verzorg je GreenChef steelpan voor extra lang plezier met deze gouden tips:
❕ Verwarm voor een optimaal bakresultaat je pan eerst enkele seconden op een laag tot middelmatig vuur voordat je olie of boter toevoegt.
❕ Kies altijd een stand die geschikt is. Vermijd oververhitting om te voorkomen dat het voedsel of de olie in de pan aanbrandt.
❕ De pan is vaatwasbestendig, maar we raden je aan om het met de hand te wassen om de levensduur van de coating te maximaliseren.
❕ Laat de pan altijd afkoelen voor je deze schoonmaakt.
Waarom GreenChef?
Alle GreenChef producten worden geproduceerd met respect voor het milieu en onze gezondheid. Het gebruik van natuurlijke grondstoffen speelt daarbij een belangrijke rol: geen schadelijke chemicaliën die terechtkomen in de natuur en in onze voedselketen. Bovendien wordt bij de productie van de Thermolon™ keramische antikleeflaag 60% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van traditionele antikleeflagen.
Alle producten van GreenChef:
✅ Zijn 100% gezond, no nasties
✅ Hebben de beste antikleeflaag
✅ Zijn gemaakt om dagdagelijks intensief te gebruiken
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.